Vælg fra – og bliv bedre til at vælge det rigtige til

I denne lille bog om at finde sin rette vej i livet, gør Birgitte Sally op med illusionen om, at vi kan nå alt. Når vi ikke aktivt vælger, hvad vi vil bruge vores tid på, bliver livet ufokuseret, og vi oplever at halse efter det i en evig jagt på lykke, ro eller mening. Ved at vælge det fra, som ikke understøtter værdierne i vores liv, vil vi opleve et langt større overskud i hverdagen – en fornemmelse af, at vi selv er bag roret og ikke bare bliver ført med af strømmen.

Gennem øvelser, iagttagelser og fordybelse får man som læser træning i at finde ind til det, der for alvor betyder noget – og i at prioritere det. Det handler blandt andet om mindfulness og om at acceptere sin egen menneskelighed.

”… og jeg er også fortaler for på samme tid at se sin egen uperfekthed i øjnene. Indimellem er vi ugidelige, ukonstruktive, urimelige og uskønne – lige som alle de andre. Tænk, om vi kunne blive bedre til at acceptere de sider af os selv også. Når vi ikke lever op til de idealer, vores omgivelser sætter for os, eller dem, som vi sætter for os selv, oplever mange af os, at det er skamfuldt …”

Birgitte Sally er forfatter til bøgerne Smalltalk, Tak kontakt og Personlig kommunikation – 6 trin til god dialog på arbejdspladsen. Hun er direktør i Sally Kommunikation og har ud over sin kommunikationsfaglige baggrund uddannet sig som psykoterapeut, systemisk konsulent og mindfulnesstræner.

I 2015 er hun desuden blevet gårdejer af et økologisk jordbrug og holder kurser og retræter på sit landsted Kirsebærgården. www.kirsebaergaarden.com