Kunsten at smalltalke

– Et foredrag om smalltalk som professionelt netværksredskab

Succes i dag handler i høj grad om evnen til at skabe forbindelser med andre mennesker – at kunne kommunikere og skabe og opretholde relationer. Måske synes du, det er meningsløst at tale om vejret, men misunder alligevel dem, som bare kan! Og med god grund. Det handler om den lette konversation; smalltalk, hvor fokus er at skabe kontakt, at lytte, være nysgerrig og melde sig selv på banen og have modet til at være banal. Det er gennem smalltalk at vi lægger spiren til en kommende relation.

Indhold

  • Smalltalkens funktion i kommunikationen
  • Praktisk smalltalk træning; Indgange i samtalen, at være den gode vært, samtaleemner
  • Forhindringer, forberedelse og det første skridt
  • Gode råd til smalltalk

Workshoppen klæder deltagerne på til at kaste sig ud i smalltalk og networking på mere sikker grund. Deltagerne får øjnene op for smalltalkens funktion i kommunikationen og får enkle redskaber til at indlede samtaler og indsigt i hvad det vil sige at være en god samtale partner.

Vi havde en rigtig god dag. Folk har været meget positive i deres tilbagemeldinger. Selv vores chefer har rost foredraget / workshoppen.

Deltager fra Nykredit, IT-Udvikling

Foredragsholder
Birgitte Sally, cand. mag. i kommunikation, psykoterapeut og systemisk proceskonsulent og ejer af kursusvirksomheden Sally Kommunikation. Birgitte er desuden forfatter til en række bøger om kommunikation: ”Smalltalk”, 2007, ”Tag kontakt”, 2011 og senest ”Personlig kommunikation – 6 trin til god dialog på arbejdspladsen”, 2012.

Praktisk information
Foredrag eller workshop kan tilrettelægges som 45 min. pep-talk eller op til 4 timer som workshop med en række øvelser. Der vil altid være minimum én aktiverende øvelse.

Ring til Birgitte Sally på 26 14 20 29 og hør hvordan vi kan skræddersy foredraget til jeres konkrete behov.

Varighed
Fra 45 min. til 4 timer.

Bog til foredragspris
”Tag kontakt” 175,- (vejl. udsalgspris 200,-) prisen er incl. moms.