Vælg fra – og bliv bedre til at vælge det rigtige til

– En inspirerende workshop, der giver dig opskriften på dit gode liv!

Vi lever i et samfund med et hav af muligheder for at udfolde os og vi stiller enorme krav til os selv om at skulle leve op til det ypperste – på alle platforme. Der er ikke mange af os, der kan nå alt det vi gerne vil, og samtidig opleve vores liv og relationer som nærende.

Indhold

Workshoppen giver opskriften på seks trin til et enklere liv med større overskud:
1. Det gode liv – 5 ting der får dig til at trives

2. Værdier – styrepinden i dit liv

3. Koncentration og fordybelse

4. Integritet – Vær dommer i dit eget liv

5. Tid er der nok af

6. Prioritering og planlægning

Det kræver en god portion ro, at mærke efter hvad der er godt for én, og det kræver refleksion og konkrete redskaber til at sortere og vælge fra. Det at vælge fra og finde indtil lige præcis de værdier, der skal kendetegne dit liv er blevet vigtigere end nogensinde.

Workshoppen har fokus på hvad du kan gøre for at vælge fra, trives og skabe det liv, som er det helt rigtige for dig.

Foredragsholder og forfatter

Birgitte Sally er cand.mag. i kommunikation og teatervidenskab fra Københavns Universitet. Hun har suppleret med en uddannelse som psykoterapeut, systemisk proceskonsulent og senest som mindfulnessinstruktør fra Jon Kabat-Zinns Center for Mindfulness i Massachussets, USA.

Birgitte er indehaver af Sally Kommunikation og Birgitte bevæger sig i hverdagen rundt på de danske arbejdspladser, hvor hun arbejder med konceptudvikling, kommunikationstræning, mindfulness og anden personlig udvikling i relation til arbejdslivet.

Birgitte Sally er forfatter til bøgerne “Smalltalk”, “Tag Kontakt” og “Personlig kommunikation, 6 trin til god dialog på arbejdspladsen” og ”Vælg fra – og bliv bedre til at vælge det rigtige til”, alle bøger er udkommet på Gyldendal.

Praktisk information
Workshoppen er skabt baggrund af bogen ”Vælg fra – 6 trin til et enklere liv med større overskud” der udkommer på Gyldendal 10.juni 2015. Bogen kan tilkøbes workshoppen med rabat.

Ring til Birgitte Sally på 26 14 20 29 og hør hvordan vi kan skræddersy foredraget til jeres konkrete behov.

Varighed
Fra 1 time til 4 timer.

Bog til foredragspris
”Vælg fra” 150,- (vejl. udsalgspris 199,-) prisen er incl. moms.