Gentofte Kommune

– Åbne og interne kurser i kommunen

“Noget af det vigtigste for os er, at en kursusudbyder er i stand til at lytte til vores behov og så skræddersy et kursus derefter. Det kan de hos Sally Kommunikation”.Ragnhild Christensen, HR-chef i Gentofte Kommune.

Hyldevarer – nej tak!

Sally Kommunikation indledte sit samarbejde med Gentofte Kommune i 2004 med et foredrag for lederne for de tværgående funktioner, og siden er der fulgt kurser i assertionstræning, personlig kommunikation, smalltalk, konfliktløsning, kommunikationsløft for den enkelte medarbejder, for teams og medarbejdere og overfor borgere og eksterne interessenter.

Sally Kommunikation har siden 2004 samarbejdet med flere og flere afdelinger og institutioner i Gentofte Kommune bl.a. afdelingen Strategi og Udvikling, Børn og Forebyggelse, Støtteområdet for dagplejen, Hovedomstillingen, Ældre- og Handicapområdet, Specialinstitutionen Broen, it-afdelingen, Tværgående enhed under Økonomidirektøren samt lavet en række åbne kurser for hele kommunen.

Vi har løst konsulentopgaver, lavet virksomhedsinterne kurser eller holdt foredrag for flere spændende virksomheder. Du kan læse nogle af vores kundehistorier her.

“Som underviser på vores åbne kurser skal man favne bredt, da vores medarbejdere har vidt forskellige baggrunde, fagligheder og kulturer. Fx spænder kursisterne lige fra Vej&Park, til en økonomimedarbejder på rådhuset og til en social og sundhedshjælper. Disse forskellige målgrupper når de i Sally Kommunikation. Vi får nogle meget positive tilbagemeldinger fra medarbejderne, især fordi de får nogle værktøjer med sig hjem, som de kan bruge i hverdagen.”

Ragnhild Christensen, HR-chef i Gentofte Kommune