Mindfulness

Gratis introduktion til mindfulness MBSR

Få en introduktion til vores 8 ugers mindfulness forløb

Har du du brug for mere ro, større klarhed og bedre koncentration, så kan mindfulness måske være det helt rigtige redskab for dig. Kom og hør om hvad mindfulness er, prøv det af i praksis og hør hvad vores 8 ugers forløb indebærer.

 

At melde sig til sådan et 8 ugers forløb, er at investere i sit helbred og sin mentale sundhed. Du får redskaber til meditation og blid yoga og en masse viden om hvordan sindet fungerer, hvordan du kan arbejde med dine vandrende tanker og følelser der overmander dig, stressreduktion og meget mere.

 

Til intromødet fortæller Birgitte Sally om forløbet og du får smagsprøver på den form for meditation vi bruger i forløbet.

På infomødet bliver vores 8 ugers forskningsbaserede mindfulness forløb introduceret, lige som du får bud på, hvordan vi kan skabe mere og ro og nærvær i hverdagen for os selv og vores kollegaer på arbejdspladsen.

Arrangementet er gratis.

 

Reservér din plads nu

Gratis mindfulness e-bog

Lær om de 7 grundholdninger i mindfulness i vores e-bog "Mindfulness - Dit fundament". Grundholdningerne er fundamentet, når du skal have opbygget en god meditationsvane i din hverdag. De handler om dit syn på dig selv og din omverden. Begynd at lægge mærke til, hvordan de syv grundholdninger er i spil i din hverdag, måske blot en ad gangen.