Kursus i livslederskab - Find dit fokus og din retning i livet

Livslederskab

Find dit fokus og din retning i livet

Vi lever i en tid hvor tydelighed og integritet er blevet vigtigere end nogensinde. Det er så nemt at bliver oversvømmet og drukne i vores informationssamfund, hvor mulighederne er næsten ufattelige – eller helt umulige at få øje på.

At leve dit liv på en måde, hvor du oplever tilfredshed med dine valg, hvor du er den der tager stilling til hvordan livet skal se ud – det er blevet vanskeligere. Det handler om at vælge til og fra på baggrund af de værdier, der er vigtige for dig.

At vælge til og fra kræver at du ved hvem du er og kan holde fast i dig selv, for ikke at drukne i flere krav – egne og andres – og det kræver at du husker vores menneskelige hjerne også er skabt til fordybelse. Og at restitution er vigtig for mennesker.

Du må vide hvad der er vigtigt for dig og hvordan du kan holde fast i, og passe på dig selv – og du må kunne kommunikere det til dine omgivelser.

Alt det kommer du til at arbejde med på min workshop Livslederskab –

Workshoppen er tænkt for private til en pris på 1.500,- for 1 dag kl. 9-16. Prisen er incl. min bog Vælg fra og let forplejning – morgenmad, let frokost og lidt sødt – kaffe og te.

 

Mål

Målet er at deltagerne går fra dagen med ny indsigt omkring livslederskab og indsigt i egne styrker og udfordringer i forhold til det at leve et godt liv. Samt en håndfuld redskaber til at arbejde videre i feltet efter workshoppen.

Måske fortsætter gruppen i en eller anden form, hvis der er stemning for det.

Indhold på kurset

Workshoppen byder på teori og redskaber, der kan inspirere til det gode lederskab i livet. Formen er korte oplæg, dialog, gruppediskussioner, meditation og vandring i naturen.

Deltagere

Alle der ønsker at se sig selv og deres liv efter i sømmene max 12 deltagere

Temaer

  • Det gode liv
  • 5 ting der får dig til at trives
  • Dine mål
  • Værdier – styrepinden i dit liv – din retning
  • Koncentration og fordybelse
  • Lær at meditere

 

Undervisningen tager udgangspunkt i min bog ”Vælg fra – for at blive bedre til at vælge det rigtige til”. Bogen udleveres på kurset.

 

Pris

Kr. 1.500,- incl. let forplejning. Virksomheder tillægges moms.

Resevér din plads nu

Det, mennesket virkelig har brug for, er ikke spændingsfri tilstand, men snarere stræben og kamp for at nå et mål, der er værdifuldt for det. Hvad mennesket har brug for, er ikke fjernelsen af spændinger for enhver pris, men kaldet fra en potentiel mening, der venter på at blive realiseret

Victor Frankl

Er kurset noget for dig?


Workshoppen er for alle der ønsker at se sig selv og deres liv efter i sømmene
Max 12 deltagere.

Varighed


1 dag kl. 9-16.

Sted


Kirsebærgården, Nakke, Odsherred


Kursusdatoer
Kursuspris


Kr. 1.500,- virksomheder tillægges moms. Der er inkluderet let forplejning .

Tilmeld workshoppen