Professionel smalltalk – e-learning

– Nu som e-learning forløb i 5 moduler

Smalltalk skaber kontakt med nye mennesker og giver nye perspektiver i privatlivet og på job. Det giver dig et større netværk, bedre karrieremuligheder og en lettere adgang til ny viden og nye muligheder. Måske synes du, at den lette konversation virker meningsløs, eller måske finder du det svært at finde egnede emner til smalltalken. Måske mangler du blot struktur på din smalltalk. Under alle omstændigheder kan det nu også blive dig, der mestrer den vigtige smalltalk og høster udbyttet af flere relationer!

Hvorfor e-learning?

Vi har udviklet forløbet i samarbejde med IDA, Ingeniørforening og i samarbejde med udvalgte bruger tilpasset indhold og form på kurset, så det kan afvikles som e-learning. Denne læringsform har bl.a. den fordel, at du kan sidde i ro og mag og fordybe dig i stoffet. Du vil blive præsenteret for information,

inspiration og praktiske eksempler gennem tekst, illustrationer, oplæg og videoer. Derudover er der en meget central del, hvor du skal reflektere over din egen adfærd og sende opgaver til dig selv via sms. Alle refleksioner bliver samlet i en logbog, som du kan bruge, når du skal øve smalltalk i praksis.

Indhold i e-learningforløbet

Sally Kommunikation har i samarbejde med IDA, Ingeniørforeningen udviklet et e-learningforløb i 5 moduler. Tilmeld dig Sally Kommunikation og IDAs e-learningforløb om professional smalltalk. Foran din pc bliver du guidet gennem blandt andet:

  • Hvad smalltalk er
  • Hvilke forhindringer der bremser dig, og hvordan du skal overkomme dem
  • Hvad du kan tale om, og hvordan du kommer i gang
  • Hvilken smalltalktype du er
  • Hvordan du holder fast i snakken og kommer ud af den igen

Det er gennem smalltalk, at vi lægger spiren til en kommende relation. Så hvad skal vi tale om?

Priser

Pris kr. 899,- (IDA-medlem kr. 499,-)

Forløbet købes gennem IDAs mødeportal 

Læs mere om hvordan du øger trivslen på arbejdspladsen gennem smalltalk  i Magasinet Finans, og bliv klogere på smalltalktyper i interviewet med Birgitte Sally i Lounge, TV2.