Effektive møder

– Gør dine møder meningsfulde, effektive og involverende

Vi møder os ihjel … Aldrig har vi holdt så mange møder, og aldrig har så mange oplevet så mange møder som spild af tid. Møder kan have mange formål, og de kan designes på mange måder. De fleste er dog traditionelle og lægger sig op ad en skabelon, som stammer fra industrisamfundet. Men du og dem, du har indkaldt til møde, har flyttet sig. Vil du give dem et meningsfyldt møde? Vil du fremstå som en kompetent og professionel mødeleder?

Indhold i kurset

Mødets 3 faser

  • Formål og mødedesign
  • Spændingsfeltet mellem indhold, involvering og drivkraft
  • Mødelederens rolle og gennemslagskraftPå kurset vil du lære metoder, som kan gøre dig i stand til at blive en bedre mødeleder og give dig viden om, hvornår det er på sin plads at holde et møde. Du vil få forståelse for, at der er stor forskel på at give viden (fx om ny organisation, nyt it-systemet, nye metoder) og gøre viden aktiv.

brugbar. Dette kursus vil give dig indsigt i, hvordan du kan udvikle et mødedesign, som opfylder dine formål, og som opleves som effektivt og nærværende for deltagerne. Derudover sætter kurset fokus på din rolle som mødeleder. Kurset veksler mellem teorioplæg, gruppearbejde, strukturerede øvelser og individuelt arbejde og kræver aktiv deltagelse af den enkelte kursusdeltager.

Hent kursusbeskrivelse af
Effektive møder som PDF »

Kurset ”Det effektive møde” kan klart anbefales, hvis man vil vende mødekulturen i sin organisation 180 grader. Væk fra de drænende og langsommelige timer ved mødebordet, hvor det uklare fokus står øverst på dagsordenen (hvis den da overhovedet er lavet!).

Julie Frisch-Jensen, Klima, Energi- og Bygningsministeriet

Udbytte

  • Du lærer at lave et mødedesign, som involverer deltagerne
  • Du bliver bedre til at omsætte viden til indsigt hos deltagerne
  • Du får forståelse af din rolle som facilitator, mødeleder
  • Du får faciliteringsmetoder, som understøtter dine møders formål
  • Du bliver bedre til at håndtere de talende og inddrage de stille
  • Din nye læring vil gennem vores læringsmodel få optimale betingelser for at forankres i hverdagen og rent faktisk opnås
Deltagere
Kurset henvender sig til alle, som indkalder til og har ansvar for møder.

Varighed
1 kursusdag kl.9-16

Sted
København
Kursusdatoer
I øjeblikket laves kurset kun som virksomhedsinternt kursus Kirsebærgården, Nakke, OdsherredTilmed dig kurset