GUIDE: Sådan planlægger du din tid realistisk

16. august 2015

I den bedste af alle verdener har vi tid til det hele. Men sådan er det desværre ikke. Lær at lægge en ugeplan. Artikel på dr.dk.

Jeg skal nok løse den opgave – men i morgen!

16. august 2015

En travl hverdag gør mange mennesker ineffektive, siger forfatter til ny bog, der giver gode råd til dig, der vil lære at vælge fra og vinde tid. Artikel på dr.dk.

Tre gode råd til at få tungen på gled

26. april 2015

Forbered dig hjemmefra, så går konversationen ved konfirmationsbordet langt bedre, lyder ét af de gode råd. Artikel på dr.dk.

Lær at smalltalke før forårets mange fester

26. april 2015

Frygter du de kommende konfirmationer og andre store selskaber, fordi du ikke ved, hvad du skal tale med din bordherre om? Få tungen på gled sammen med eksperten. Artikel på dr.dk.

Glem ikke kammertonen

12. oktober 2013

Den respektfulde omgangstone går fløjten som noget af det første, når vi bliver presset. Vi vender for sjældent blikket indad, men sender sorteper videre til vores kolleger i stressede situationer. Birgitte Sally har i en ny bog opsamlet erfaringer fra danske arbejdspladser i nedgangstider.

Kurser i smalltalk er populære

23. november 2012.

De fleste af os kender til at smalltalke med fremmede mennesker, men ikke ret mange bryder sig om det. Derfor er kurser og workshops i kunsten at lære at smalltalke blevet populære.

Smalltalk i TV-Avisen

23. oktober 2012

Birgitte Sally i TV Avisen fredag d. 23. oktober 2012.

Smalltalk dig til et nyt job

19. april 2012

Selv om det kan virke banalt at skulle tale om vejret eller receptionslokalet, så er det præcis det, man skal have mod til at være: Banal. Smalltalken skaber nemlig den gode kontakt, som på sigt kan være indgangen til et nyt job.

Syv gode råd til at bryde isen

7. marts 2011

Smalltalk er en nødvendig kompetence for at få de netværk, der kan give store muligheder. Få her syv gode råd om, hvordan man smalltalker.

Sådan smalltalker du dig til succes

13. november 2009

Ligegyldigt ævl om vejret og kantinemaden kan føre dig til de fedeste opgaver på jobbet.

Karriere-trick: Smalltalk med chefen!

11. november 2009

Hvis du kan hyggesnakke med chefen, kan du fremme din karriere og få det sjovere på jobbet.

Smalltalk fører til big talk

9. januar 2009

Kan man tale sig til succes? Selvfølgelig, siger eksperterne. Og det er endda ganske vigtigt, hvis man vil til tops i erhvervslivet. Ofte er smalltalk udgangspunktet for big talk, hvor de store beslutninger træffes.

Lær kunsten at smalltalke

9. deceber 2008

Evnen til at smalltalke kan være afgørende for at kunne gøre forretninger.

Om at tale sammen

10. oktober 2007

Mens vi er på smalltalk-niveauet kommer vi først ind på religion og politik, når vi har en fornemmelse af, hvor den anden står.

Snik snak snude ellers er du ude

21. september 2007

Det snakkende samfund Det er mere end overfladisk trang til selviscenesættelse, når nutidens mennesker lærer at smalltalke, blogger om stort og småt eller chatter om hverdagens almindeligheder. Det er en måde at overleve socialt i et samfund, hvor fællesskaberne ikke længere er givne.

Smalltalk skal læres

28. oktober 2005

Snak: I en tid hvor forhold mellem mennesker ofte er af kort varighed, er forudsætningen for succes at kunne skabe nye kontakter hurtigt og effektivt. Kurser i smalltalk hitter.

Smalltalk er ikke det rene sludder

4. september 2005

Kurser i smalltalk vinder frem og er særligt populære blandt ingeniører. Småsnak om vind og vejr med kolleger og kunder behøver ikke længere at være forbeholdt naturtalenter eller sælgertyper.