Sådan styrker du din personlige power

 

Kniber det med din gennemslagskraft på den gode måde? Og bliver din gode hensigt mistolket som enten for slap eller for pågående? Det dræner at blive misforstået, når man har noget vigtigt at sige. Det kan de fleste nikke genkendende til. Det er heldigvis noget du kan arbejde med. I denne mail kan du få et par gode tip.

 

Assertiv kommunikation som værktøj

Assertiv kommunikation er et redskab, der sikrer en ligeværdig dialog, hvor du bliver styrket i klar og kraftfuld kommunikation, samtidig med at du har øje for den andens behov. For at styrke din personlige power skal du altså først udvikle din evne til at kommunikere klart og ligeværdigt og med en gennemslagskraft som bygger på ægte selvsikkerhed. Målet er at kunne;

 • sige ”nej” uden at føle skyld
 • stå frem og sige din mening på en værdig og respektfuld måde
 • forbedre kvaliteten af dine relationer med andre
 • føle dig selvsikker
 • give og modtage feedback ligeværdigt
 • imødegå kritik og få styr på dine følelser

Assertionskursus

 

Det handler om tydelighed

Første skridt handler om at melde klart ud, altså at sige hvad du mener – kort og konkret uden at gribe til forklaringer. Hvis du siger hvad du mener og følger op med lange forklaringer, gør du budskabet mere utydeligt, og du åbner i virkeligheden selv muligheden for, at samtalen kan blive afsporet. I stedet for at forholde sig til dit budskab kan din samtalepartner begynde at argumentere mod dine forklaringer, og det får måske dig til at argumentere tilbage, og i mellemtiden er hovedbudskabet blevet helt glemt.

Når du har sagt, hvad du mener, skal du kunne holde fast i din mening uden at lade dig aflede. Du holder bedst fast i dit synspunkt ved at gentage det, hver gang den anden forsøger at lede opmærksomheden over på andre ting. Hvis dit synspunkt bliver mødt med spørgsmål og argumenter, som du ikke har mulighed for at svare på, kan du have brug for at vinde tid, især hvis du også bliver følelsesmæssigt presset. Ved at undlade at give hurtige svar undgår du også at samtalen skifter emne.

 

Kom med på kurset “Assertion – personlig styrke” i december

(3 pladser tilbage)

Kurset er for alle, der gerne vil øge deres personlige gennemslagskraft og kommunikere tydeligere. Både for dig, der er lidt ydmyg, tilbageholdende og brænder inde med dine guldkorn, og for dig, der er ekspressiv, dominerende og får sagt tingene lidt for voldsomt.

Last-minute rabat: Kurset er den 7. – 9. december og vi har 3 ledige pladser tilbage – vi giver 25% rabat på de sidste pladser.

Kurset foregår i rolige omgivelser på Kirsebærgården, i en gruppe på max 8 deltagere. Der er inkluderet overnatning , alle materialer og fuld forplejning alle dage. Mærk din booking “25%”.

Læs alt om kurset her

Om denne blog

På bloggen kan du få viden, tanker og gode råd inden for områderne kommunikation, mindfulness og anden personlig udvikling - primært relateret til arbejdslivet.

Kategorier

 • Gratis event
 • Mindfulness
 • Personlig kommunikation
 • Selvværd
 • Uncategorized
 • Nye kommentarer

  debutants til Forskningen har talt – mindfulness meditation ændrer hjernen

  Birgitte Sally til Forskningen har talt – mindfulness meditation ændrer hjernen

  jonna til Forskningen har talt – mindfulness meditation ændrer hjernen

  Birgitte Sally til Forskningen har talt – mindfulness meditation ændrer hjernen

  Mie til Forskningen har talt – mindfulness meditation ændrer hjernen

  0 kommentarer

  Kommentér

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *